Manchesterben folytatja a pályafutását a Bayern München kulcsjátékosa – sajtóhír

Manchesterben folytatja a pályafutását a Bayern München kulcsjátékosa – sajtóhír

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint döntött a jövőjéről a Bayern München francia védője, Benjamin Pavard a Manchester United vezetőségével tárgyal…

(Photo by Markus Gilliar – GES Sportfoto/Getty Images)

Florian Plettenberg, a SkySports újságírója számolt be a hírről, miszerint a Bayern München védője, Benjamin Pavard nem tervezi meghosszabbítani a 2024 nyarán lejáró szerződését, sőt, jelenleg is a Manchester United vezetőségével tárgyal, hogy az angol klubhoz igazoljon még az átigazolási szezon lezártát megelőzően.

Benjamin Pavard így remek vétel lehet a manchesteri klub számára, hiszen a lejáró szerződésének köszönhetően nyomott áron elérhető a piacon, míg a Bayern München lépéskényszerben van, hogy ne ingyen veszítse el a játékosát a következő nyár folyamán.

A beszámolók szerint Erik Ten Hag kifejezetten támogatja a francia védő érkezését, így a szóbeli tárgyalások előrehaladott állapotban vannak a 27 éves játékossal, aki még augusztusban csatlakozhat a klubhoz.

Benjamin Pavard 2019 nyara óta játszik a Bayern München védelmének jobb oldalán, ez idő alatt pedig minden évben bajnoki címet ünnepelhetett csapatával…

fociclub