Anglia: a Brighton szerződteti az Ajax válogatott támadóját! – képpel

Anglia: a Brighton szerződteti az Ajax válogatott támadóját! – képpel

Sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Brighton & Hove Albion nagyon közel áll Mohemd Kudus szerződtetéséhez (…)

(…) A The Athletic szakírója, David Ornstein szerint olyannyira közel, hogy az Ajax elfogadta az angolok 40 millió eurós ajánlatát a 23 esztendős ghánai válogatott kiválóságért.

David Ornstein megemlíti, hogy a megegyezés még közel sem végleges, a feleknek ugyanis számos részletről kell közös nevezőre jutnia egymással – Amit vélhetően a következő napokban meg is tesznek majd. Amennyiben ez megtörténik, Mohamed Kudus a Brighton történetének legdrágább igazolásaként érkezik Roberto De Zerbi csapatához.

A 24-szeres ghánai válogatott támadónak ígéretes jövő jósolnak a szakemberek azok után, hogy Kudus hosszú utat járt be a hazájából, a Right to Dream utánpótlás csapataitól, a dán Nordsjaelland érintésével Amszterdamig, ahova 2020 nyarán érkezett mindössze 9 millió euró ellenében. Az Ajax színeiben 84 tétmérkőzésen 23 gólt és 11 gólpasszt jegyző Kudus elmúlt idénye sikerült igazán kimagaslóra, amikor is 42 tétmeccsen 25 kanadai pontot jegyzett (18 gól és 7 gólpassz).

fociclub