Kult: Fenyő Iván is esélyes volt az Oppenheimer-film egyik szerepére

Kult: Fenyő Iván is esélyes volt az Oppenheimer-film egyik szerepére

A színész korábban arról beszélt, hogy részt vett a castingon, de végül nem őt választották.

Csütörtökön mutatják be a magyar mozikban Christopher Nolan új filmjét, az Oppenheimert, amelyben olyan sztárszínészek játszanak, mint Cilian Murphy, Matt Damon, Emily Blunt, Robert Downey Jr. vagy Florence Pugh, sőt a magyar tudóst, Szilárd Leót Haumann Máté alakítja. Arról viszont nem sok szó esett, hogy egy másik magyar színész, Fenyő Iván is részt vett a produkció castingján, pedig erről ő maga beszélt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában, még tavaly októberben.

Mint mondta, külföldi ügynöksége kereste meg azzal, hogy Nolan látott róla egy anyagot, aminek alapján behívták a legújabb filmje szereplőválogatásába, pechjére azonban éppen otthon feküdt potenciálisan covidosan, ezért partner nélkül, magát felvéve készítette el a jeleneteket két hidegrázás között.

Végül nem kapta meg a szerepet – hogy konkrétan melyik karakterért volt versenyben, azt nem említette –, de mint mondta, szerencsés alkat, mert el tudja engedni az ilyen helyzeteket, és büszkeséggel beszél róla. A teljes beszélgetés itt látható (38:45-től kerül szóba a Nolan-film):

Még több Kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

HVG