Johnny Depp zenekara az utolsó pillanatban lemondta budapesti koncertjét

A Hollywood Vampires előre nem látott okokra hivatkozik. Szomorú rockerek hagyják el most a Papp László aréna környékét.

“Szeretjük és nagyra tartjuk az összes rajongónkat, akik közül bizonyára sokan távolról érkeztek a koncertre és őszintén sajnáljuk” – írja Facebookon Alice Cooper és Johnny Depp zenekara, a Hollywood Vampires. Az együttes kedd este lépett volna fel az Papp László Budapest Sportarénában, de előre nem látott okokra hivatkozva egy órával a kezdés előtt lemondták a koncertet. A részletek ügyében kerestük a szervezőket, de egyelőre nem értük el őket, mindenesetre az rtl.hu információi szerint Johnny Depp rosszulléte állhat a háttérben.

Azt már bejelentette a zenekar, hogy valamennyi belépőjegy árát teljes egészében visszatérítik – ideértve minden bizonnyal Szikora Róbert VIP-jegyét is. Májusban már három fellépést kénytelenek voltak lemondani Depp bokasérülése miatt, ezekről akkor azt ígérték, júliusban pótolják őket.

Sokan csalódottan, sírva indultak haza a helyszínről, ahova több rajongó Karib-tenger kalózának öltözve érkezett – írja a helyszínen lévő kollégánk.

©

HVG