Iszonyú sok csokit ettek, sőt meg is fürödtek benne a Wonka-film szereplői

A rendező, Paul King azzal viccelődött, hogy nagyjából 50 kilót szedett fel a forgatás alatt, de reméli, a decemberi premierre le tudja adni.

A Wonka-film szereplői valódi csokiban merülhettek alá a forgatáson, árulta el a rendező, Paul King egy interjúban.

A múlt héten megjelent trailerből már kaphattunk egy kis ízelítőt az édességorgiából, aminek fényében nem annyira meglepő, hogy King megerősítette, rengeteg csokit használtak és fogyasztottak el munka közben. Említést tett egy velük dolgozó csokimesterről is, akinek az alkotásai pont annyira voltak finomak, mint amilyennek látszottak (tehát nagyon). King már csak tudja, hiszen ő is a kóstolóbrigádot gyarapította. Azzal viccelődött, hogy vagy 50 kilót szedett fel a forgatás alatt, de reméli, a decemberben esedékes premierre le tudja adni.

Az egyik jelenetben Wonka és barátja, Noodle-t egy óriási dézsa csokiban merítkezik meg, amiről King azt mondta: az, amit látunk majd, tényleg olvasztott csoki volt.

A produkció tulajdonképpen egy előzményfilm, ami Willy Wonka életére fókuszál, a sztorija pedig évekkel azelőtt játszódik, mint Roald Dahl eredeti regénye, az 1964-ben megjelent Karcsi és a csokoládégyár. A főszerepet Timothée Chalamet játssza, és elég magas előtte a mérce, elődjei ugyanis olyan sztárok voltak a korábbi feldolgozásokban, mint Gene Wilder és Johnny Depp.

Habár a csokifürdős jelenet csak egy villanásra jelenik meg az előzetesben, azt viszont jobban megszemlélhetjük, hogyan fest Hugh Grant umpa-lumpaként:

Még több Kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

HVG