Tim Gábor a top 10-ben a Hungaroringen!

Tim Gábor a top 10-ben a Hungaroringen!

Miután Tim Gábor a Renault Clio-kupa első hungaroringi futamán a 25. helyről indulva a 16. helyen ért célba, majd egy büntetés miatt még egy pozíciót nyerve a 15. lett, a második időmérőn már a 11. rajtpozíciót szerezte meg.

Tim az első kör után is a 11. pozícióban maradt, míg a mezőny másik magyar tagja, Lantos Szabolcs a 17. helyen haladt a 25 perces verseny elején.

További híreink:

Néhány kör üldözést követően Tim megelőzte Guiseppe Cimenest, így már a top 10-ben haladt, és a többiek után eredt. Az előtte lévők csatájának köszönhetően egy népes csatában is részt vett Tim, amelynek végén maradt a 10. helyen, miközben Lantos visszacsúszott a 20. pozícióba.

Amikor már csak 5 perc volt hátra, Tim Schimpf mellett is elment, így már a kilencedik helyen haladt. Később Schimpf vissza tudta előzni Tim Gábort, viszont két büntetés miatt végül a nyolcadik helyen futott be a hazai közönség előtt versenyző pilóta, míg Lantos a 16. lett.

Pár órával ezelőtt rendezték a TCR World Tour magyar fordulóját, ami ezúttal nem sikerült jól Michelisz Norbi szempontjából.

Motorsport